Hurriyet Egazete

Hürriyet gazetesi uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 1.9 MB
  • Sürüm 1.7
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Hurriyet Gazetecilik

Hurriyet Egazete indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Hürriyet EGazete İndir

Hürriyet EGazete İndir gündemi, gelişmeleri yakından takip etmenizi sağlayacak uygulamadır. Uygulama sayesinde Hürriyet yazarlarının yazılarına ve geniş fotoğraf ve video galerisine ulaşabileceksiniz.
Hürriyet son baskı ile günün geniş kapsamlı özetini okuyabiliyorsunuz. Uygulama sayesinde bulunduğunuz her yerden son dakika haberlerine erişebileceksiniz.
Yenilenen e-gazete uygulamasıyla dijitalde basılı gazete okuma deneyimini en üst düzeyde yaşayın. Mobil cihazlarda okumayı iyileştiren yeni yapısı ile Hürriyet gazetesine ve tüm eklerine kolayca ulaşın.


Seyahat, Kelebek, Cumartesi, Pazar, IK ve bölge ekleri cebinizde. Ekonomi, köşe yazıları, dünya ve spor haberleri ile Kelebek'teki magazin, eğlence, hayat konularında her şey her gün her an yanınızda.

Ege, Ankara, Akdeniz, Çukurova-GAP, Bursa bölge eklerine de rahatça ulaşın.


‘Arşiv’ bölümünden geçmiş 45 günün basılı gazete arşivini ve ek arşivini bir arada görün.


Günlük gazetenizi ve seçtiğiniz ekleri her ortamda yanınızda kolayca taşımanız için hazırlanmış uygulama, internete bağlandığında otomatik şekilde cihazınıza yükleyecektir. Böylece gün boyunca internete tekrar ihtiyaç duymadan okumaya devam edebileceksiniz.


E-gazete’ye internet üzerinden ulaşmak için e-gazete.Hurriyet.Com.Tr adresinden üyelik bilgileriniz ile giriş yapabilirsiniz. Bunun için uygulamanızdan aboneliğinizi kullanıcı adınıza tanımlamanız yeterli olacaktır.


Yenilenen özelliklerini keşfetmek ve size özel ayrıcalıklardan faydalanmak için hemen indirin!


Abonelik paketleri ;
1 week: 2,99 TL

1 month: 10,99 TL

6 months: 62,99 TL

1 year: 119,99 TL

Hürriyet EGazete İndir, Hürriyet gazetesini ekleriyle beraber web tarayıcınızı açmadan tablet ya da bilgisayarınızdan okuyabileceğiniz bir uygulama. Doğrudan Hürriyet’in sitesinden okumaya alışamadıysanız, gazeteden okuma geleneğini sürdürmek istiyorsanız e-gazete uygulamasını indirmenizi öneririm.

Gerek internet sitelerinden gerekse de sosyal medya kanallarından her gazetenin sunmuş olduğu haberleri rahatlıkla takip edebiliyoruz. Son derece pratik olan bu uygulamalara alışmayan bir kesim de var ve bu insanlar gündemi gazete üzerinden takip etmeyi tercih ediyorlar. Siz de bu kişiler arasındaysanız ve de olan biteni Hürriyet gazetesinden takip ediyorsanız, gazete ve eklerini sunan Hürriyet E-gazete uygulamasına ios cihazınızda kesinlikle göz atmalısınız. Bu uygulama sayesinde haberlere rahatlıkla ulaşıp gündemden haberdar olabileceksiniz.

Hurriyet Egazete indir